2009. május 26., kedd

Mosható pelenkát úszni is!


Beköszöntött a strandszezon, lassan érdemes beszerezni az úszópelenkát a legkisebbeknek.

Nyáron sok kisbaba szeret naphosszat pancsolni az udvarokon elhelyezhető kismedencékben, vagy a családi nyaralás során. Ilyenkor, ha nem szeretnénk naponta többször vizet cserélni a kismedencében úszópelenkát szokás használni. Nyilvános strandokon, úszómedencékben pedig egyenesen kötelező.

Kevesen tudják, de úszópelenkából is van mosható változat. Elegendő egy darabot megvenni, és az egész nyárra biztosítva van az úszópelenka. A környezetvédelmi és egyéb megfontolásokon túl, azért is előnyös mosható úszópelust használni, mert az eldobhatóval szemben ez nem szívja meg magát vízzel. Ezek a pelenkák ráadásul annyira szépek, színesek, hogy külön fürdőnadrágra nincs is szükség.

A fürdésre, úszásra alkalmas, újra felhasználható pelenkákat be lehet szerezni legtöbb mosható pelenkát forgalmazó boltban, online áruházban.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Am vazut ca ai scris un post in romaneste pe un blog despre homeschooling si nu s-a aprobat inca membralitatea. Daca esti interesata de homeschooling, poti sa vi la mine pe blog si sa-mi pui ce intrebari te intereseaza.

Te astept,

Cristina

réka írta...

Buna Cristina. Nu stiu la ce post te gandesti, dar nu-mi amintesc ca as fi scris despre homeschooling. Dar ma intereseaza subiectul, si-ti voi vizita blogul cu siguranta.